Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України.

Тож нещодавно підписники поцікавилися в Instagram, чи дійсно Кароль користувалася послугами хірургів, чи це все у неї від природи? Співачка вирішила відверто розповісти про все і розставити всі крапки над "і" у цьому питанні.

"Жодної підтяжки і жодної операції я не робила. Все натуральне. Хоча багато разів казали за різне. Ок, таке інтерв'ю вам даю відверте, особисте... Все своє", - наголосила Кароль у відео.

39-річна артистка додала, що інколи у неї бувають думки щось змінити у собі. Але поки не поспішає і говорить про це так:

"Думки, звісно, завжди приходять, але якось я не наважуюсь, але вирішила, що поки я це можу сама фізично все виправити або тримати у тонусі, то так і буде".

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...