"Секс був, стосунки - ні": Солістка KAZKA відверто розповіла про особисте життя

За словами Олександри Заріцької, вона рік не перебувала у відносинах, але зараз її серце зайняте.

Українська співачка Олександра Заріцька у програмі "Світське життя" розповіла, що зараз вона зустрічається з молодим чоловіком. Ось тільки імені його не називає, бо намагається максимально берегти ці відносини від зайвих очей, передають Патріоти України.

Також дівчина зізналася, що до появи нового молодого чоловіка, вона рік була одна. При цьому сором'язлива Заріцька додала, що секс у неї таки був. "В останній раз у мене стосунки були півтора року тому, тому тримайте за мене кулачки, щоб все було добре. Секс був, все класно. Але ось тривалих, нормальних, здорових відносин не було", – сказала Заріцька.

Крім того, Олександра зізналася, що і нові стосунки вона не може назвати здоровими. Зараз у неї багато проектів, які вимагають максимальної віддачі і часу. У зв'язку з цим вона дуже рідко бачиться зі своїм коханим. "Дуже сподіваюся, що десь з грудня-січня все буде нормально, побачимо", – підсумувала співачка.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...