Секс-символ радянського кінематографу померла в Москві в будинку для інвалідів

Російська Спілка кінематографістів повідомила про смерть 81-річної актриси кіно, зірки фільму Андрія Тарковського «Іванове дитинство» Валентини Малявіної, зазначають Патріоти України.

Відомо, що свої останні роки Малявіна провела в будинку для людей похилого віку, страждаючи від проблем зі слухом і зором.

На її смерть відреагував перший чоловік — відомий актор Олександр Збруєв (їхній шлюб тривав 5 років).

«Вона була чарівною актрисою, красивою, талановитою, але життя трагічно склалося. У неї від величезної радості, яку вона відчувала в житті, стався такий перелом, коли вона подала і падала в нескінченну яму, в якусь прірву… І життя закінчилося трагічно», — сказав актор «Ленкома» у коментарі до сайту СтарХіт.

Дата та місце прощання з померлою актрисою поки що не назване.

"Може померти": Дружина Віктора Павліка налякала підписників новиною про його "критичний" стан

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:30

Українського співака Віктора Павліка вмовили зробити життєво необхідну операцію на серці, адже ситуація стала критичною. Як розповіла його дружина Катерина Репяхова, артист може померти будь-якої миті, якщо терміново не втрутяться медики, передають Пат...

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...