Сердючка як діагноз: Андрій Данилко розповів щодо драми свого родинного життя

Андрій Данилко з акторкою, яка грає маму Вєрки Сердючки

Андрій Данилко, який грає роль Вєрки Сердючки, зізнався, що не матиме родини, проте це його не лякає. Про це він повідомив в інтерв'ю DW.

"Мені хочеться бути здоровим. Мені хочеться, щоб була можливість створювати якісь речі. Я розумію: у мене не буде сім'ї. Я розумію, тому я вже не парюся. Ось не дано. Нічого страшного. Ось що таке особисте життя? Є багато інших цікавих речей. Робота, наприклад. Мені б хотілося, щоб усе було приносило задоволення. Коли я маю час на створення програми, номерів, якихось пісень. Час на зйомку кліпів", - зізнався артист.
Також Данилко додав, що з початком повномасштабного вторгнення РФ він став перетворюватися на людину та їздити світом з благодійними концертами.
"Я побудував собі графік, зробив стільки справ, у мене насичений день. Я почав ловити себе на думці: "Андрію, ти ж перетворюєшся на людину". Якщо питають люди: "Як вас змінила війна", мене, напевно, у цьому плані змінила. Я якось повернувся до себе. Я чомусь не хотів їздити на гастролі. Я не хочу бути порожнім. Я не хочу, щоб ви сиділи і бачили, як я вмираю", - підсумував він.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...