Сергій Притула щепився від коронавірусу і готовий випромінювати 5G - таких жартів антивакцинатори не пробачають

Сергій Притула щепився від коронавіруса і розповів про це підписникам у Facebook. У своєму пості телеведучий скористався нагодою пожартувати на тему найпоширеніших фейків про вакцину, і хейту чекати не довелося. Такого гумору противники вакцинації йому не пробачили, передають Патріоти України.

"Виявляється, чіп Гейтса у рідкому стані! - написав Притула під знімками з медперсоналом. - Масони, які вживляли чіп, сказали, що через місяць зможу роздавати 5G. Вакцинація була оплачена особисто Соросом!"

У своєму пості Притула також додав, що все це жарти, і насправді він щепився з дружиною на роботі. На вакцинацію пара зареєструвалася через додаток "Дія".

"Радий приєднатися до колективного імунітету", - додав ведучий Нового каналу.

Але противники вакцинації не сильно цікавилися подальшим змістом посту, в коментарях Притулі вже поставили надгробок та попрощалися. Менш радикально налаштовані користувачі висловили своє розчарування, так як вважали телеведучого "розумнішим".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...