Сергій Жадан розлучається. Йому приписують роман з Христиною Соловій

Сергій Жадан розлучається з дружиною Іриною Куніциною. Відповідне позовне провадження зареєстроване у львівському суді. А у той же час українці "вирахували", з ким поет, письменник, музикант, громадський діяч і кумир молоді зустрічається зараз, передають Патріоти України.

24 квітня у Личаківському районному суді міста Львова було зареєстроване позовне провадження №2/463/1169/23 про розірвання шлюбу. Позивачем указаний Жадан Сергій Вікторович, а відповідачем - Куніцина Ірина Володимирівна.

Жадан і Куніцина одружилися у 2009 році у Харкові. Це другий шлюб рок-ідола, в якому у нього народилася донька Марія.

Ірина - непублічна людина і про її життя відомо мало. В одному з інтерв’ю Жадан розповідав, що познайомилися вони, коли жінка працювала у харківському видавництві "Фоліо".

Сергій Жадан і Ірина Куніцина (фото: facebook.com/ValentynKuzan)

Наразі Куніцина займає посаду керівника у "Благодійному фонді Сергія Жадана", який з 2017 року підтримує освітні та культурні ініціативи в зоні бойових дій на сході України, а також допомогою військовим ЗСУ та волонтерам.

Додамо, що першою дружиною Сергія була режисерка харківського театру "Арабески" Світлана Олешко. У них є спільний син Іван. З обома дітьми Жадан підтримує гарні стосунки і регулярно ділиться світлинами з найдорожчими.

Жадан крутить роман з Христиною Соловій?

Поки процес розлучення триває, користувачі соціальних мереж уже знайшли підтвердження давніх чуток про те, що 48-річний Жадан крутить роман з 30-річною співачкою Христиною Соловій. Ці чутки поширилися після того, як поет знявся у відвертому кліпі артистки на пісню "Юність".

А днями популярна блогерка і співачка, фронтвумен гурту Артилерія Лєра Домрачова показала в Instagram відео, на якому видно, що Жадан і Соловій прогулювалися столичним парком, тримаючись за руки.

Ці кадри неабияк розбурхали мережу. Одні юзери не бачать у діях Жадана нічого крамольного, але інші звинувачують його в зраді.

Ми зібрали кілька коментарів щодо розлучення кумира молоді з Twitter.

  • Вже є в продажу квитки на подію року Жадан & Соловій? Чи вхід тільки по запрошенням?
  • Для мене Жадан і Соловій якось взагалі не дивно, бо ну вона виглядає так, ніби вийшла з його поезій.
  • Так. Якщо Жадан зміг - то я теж зможу в свої 30
  • Шок контент: Жадан просто людина, як і ми всі
  • Українці вчора: "Ми всі вмрьом". Українці сьогодні, коли прокинулися і не вмерли: "З ким є***ця Жадан?"
  • Дантес, Дорофєєва, Оксана Білозір і тепер Жадан?
  • Якщо Жадан все-таки зраджував дружині, то він у***ок
  • Тим часом Соловій та Жадан як дві дорослі самостійні людини
  • Чомусь я не здивована, що Жадан разом з Соловій гуляє, враховуючи, які про нього чутки ходять
  • Факт того, що Жадан розлучається через Личаківський суд міста Львова - то вже легендарно

Зауважимо, що ні Жадан, ні Соловій публічно ніколи не афішують своє особисте життя. Тому їхній роман - це всього лише здогадки і фантазії. Адже до цього, наприклад, Христині приписували роман зі Святославом Вакарчуком…

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...