"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України.

У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні обстеження організму після серйозної операції на серці та готується до виписки з лікарні. Окрім того, фітнес-тренер звернувся з вдячністю не лише до лікарів, але й до своєї дівчини. Як зізнається Узелков, саме вона завжди була поруч і своєю підтримкою допомагала йому боротися за життя.

"Ось і здаю останній аналіз перед випискою. Минуло три тижня. Перший був постійно під наркозом. Зроблено декілька операцій, тиждень в реанімації. Потім палата, усвідомлення, де я, і повернення пам'яті. Дякую коханій людині, яка була поряд.

Саме в той час, коли мені була потрібна допомога, вона мене повернула в цей світ. Потім тиждень лікування залишків хвороби. Дякую, дякую дякую. Окрема подяка лікарям, медперсоналу, які дістали мене майже з того світу. Серце б'ється, життя продовжується. Слава Україні. Ми незламні", - написав боксер.

"Про це можна було б зняти цілий фільм": Сальма Гаєк і Пенелопа Крус згадали про аварійну ситуацію в літаку

понеділок, 6 травень 2024, 7:23

57-річна Сальма та 50-річна Пенелопа за два десятиліття дружби пережили чимало різних ситуацій. Пенелопа взяла у подруги інтерв'ю для останнього випуску Vogue Arabia, в якому вони згадали, як ледь не загинули в літаку, передають Патріоти України. «Одно...

Весілля року: Мільярдера Умар Камані виклав на святкування шлюбу з топмоделлю Нади Адель 20 млн фунтів стерлінгів

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

Після казкового освідчення в серпні 2021 року цими вихідними засновник бренду PLT Умар Камані та модель Нада Адель нарешті одружилися в культовому готелі Cap-Eden-Roc на півдні Франції.Засновник-мільярдер британського магазину моди PrettyLittleThing (P...