"Серце розривається": Ірина Федишин опублікувала аудіоповідомлення від знайомої з Маріуполя і закликала врятувати людей

Ірина Федишин опублікувала в Instagram допис, у якому звучить аудіозапис від її знайомої з полку "Азов", яка розповіла про ситуацію там і про те, що медикам доводиться у жахливих умовах рятувати поранених. Співачка зазначила, що всі українці моляться за всіх тих, то зараз перебуває в облозі в Маріуполі, передають Патріоти України.

Вона також звернулася до світової спільноти, щоб ті допомогли організувати безпечні коридори та врятувати людей звідти. А українську діаспору зірка просить виходити на мітинги просити врятувати людей з Маріуполя. "Друзі, це звукове повідомлення, яке мені прислала знайома Nava Mrpl UA , яка зараз у Маріуполі у полку "Азов".

Переписуючись сьогодні до пізньої ночі, було дуже боляче читати усі повідомлення. Серце розривається. Особливо вразили наступні слова: "Як сказав наш медик: багато хто з бійців відчуває себе зрадженим за відданість. Не має так бути. Країна не має кидати своїх героїв".

Маріуполь, ми з вами, ми молимося за вас. Погоджуємося, що треба робити ще більше, щоб це пекло якнайшвидше закінчилося. Ми, українці, звертаємося до усього світу! Ми просимо прогарантувати безпечний вихід всіх людей та захисників з Маріуполя! Просимо допомогти організувати коридори або навіть кораблі, які вивезуть людей у Болгарію чи Туреччину, а потім в Україну!

Звертаюся до нашої діаспори: виходьте на площі і просіть в урядів своїх країн допомогти вивести людей з Маріуполя!" – написала Ірина. Артистка також закликала підписників залишити у коментарях слова-підтримки для тих, хто зараз у Маріуполі, а також поділитися своїми думками, що ще всі ми можемо зробити. "Усі ваші слова там у Маріуполі читають. Залишайте також у коментарях #helpmariupol. Боремося разом", - написала Федишин.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...