Щасливі разом! Ектор із "МастерШеф" вперше показав обличчя своєї коханої - фанати у захваті від пари (фото)

Ектор Хіменес-Браво, незмінний ведучий кулінарного проєкту "МастерШеф", зізнався, що зустрічається з українкою. Починалися їхні стосунки з дружби та переросли у бурхливий роман. Спочатку ресторатор вирішив, що не покаже свою кохану, але, певне, передумав, передають Патріоти України.

Кулінар із Колумбії, який прославився в Україні, вирушив у романтичну подорож з коханою на Мальдівські острови. Зважаючи на все, з ними поїхали ще й їхні друзі, бо в кадр потрапляє чийсь син, і, наскільки відомо, у Ектора дітей немає.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Хіменес-Браво опублікував нове фото. У кадрі він з'явився на яхті, одягнений у білу сорочку з принтом та протисонцеві окуляри. Поруч із ним зображені дві дівчини. Одна з них, темноволоса красуня з довгими кучерями, ніжно притулилася до кулінара, — мабуть, це його кохана. А інша молода жінка в нюдовому топі та білій сорочці, яка робила селфі, зважаючи на все, — його подруга.

У пості ресторатор заговорив про дружбу між чоловіком та жінкою, розповівши, що раніше не вірив у такі стосунки. Зараз для нього все можливо. У публікації Ектор Хіменес-Браво також розповів про роман із коханою.

"Раніше я не вмів дружити з жінками - це закінчувалося інтимом, - зізнався ресторатор. - Але в цьому немає нічого поганого - з моєю дівчиною у мене теж все починалося з дружби, і це запорука міцних стосунків: ви хороші друзі, вам цікаво разом, ви один одного поважаєте і в якийсь момент хочете одне одного. Також часто дівчата заводили дружбу, заздалегідь плануючи зі мною серйозні стосунки. У мене таких планів не було — в результаті ні дружби, ні відносин".

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...