Щасливий у шлюбі вже багато років: Як склалося життя соліста "Ласкового мая", в якого були закохані тисячі фанаток

Співак Юрій Шатунов народився в 1973 році в Башкирії і до 4 років жив у бабусі, оскільки батьки їм практично не займалися. Пізніше батьки розлучилися, мати забрала Юру до себе, однак він не зміг ужитися з вітчимом, який страждав на алкоголізм, інформують Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Через кілька років мати Шатунова померла, і його взяла до себе тітка, проте пізніше співак опинився в дитбудинку. Незважаючи на всі перипетії в дитинстві, він зміг домогтися неймовірного успіху в країні, ставши лідером легендарного колективу «Ласковый май». Шатунов дуже багато гастролював, але довго не міг знайти жінку своєї мрії, хоча шанувальниці юрбами ходили за ним. Лише 2000 року Шатунов зустрів жінку на ім'я Світлана, яка не мала ніякого відношення до шоубізнесу. На той момент співакові було 27 років.
При цьому довгі роки Світлана та Юрій не оформляли свої стосунки і просто жили разом. Артист зробив пропозицію своїй обраниці тільки через 7 років. Весь цей час Шатунов та його дружина жили в Німеччині, і в Росію музикант приїжджає виключно на гастролі. У цій міцній сім'ї народилося двоє дітей - синові Шатунова вже 15 років, а дочці - 8. Дружина співака дуже рідко з'являється на публіці і веде замкнутий спосіб життя. При цьому сам Шатунов теж неохоче розповідає в інтерв'ю про свою сім'ю.


"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...