Щасливий Влад Яма заявив про поповнення в родині - вирішив піддатися (фото)

Влад Яма і його дружина Ліліана недавно заінтригували шанувальників новиною про прийняття серйозного рішення. Тоді пара вирішила не вдаватися в деталі, чим ще більше підігріла інтерес підписників в соцмережах. Тепер же інтрига розкрта - у подружжя поповнення в родині! Суддя "Танців з зірками" запостив в Instagram фото з дружиною і чарівним білим цуценям на руках, передають Патріоти України з

Виявилося, що сім'я взяла додому маленьку білосніжну собачку породи пушон. До речі, шанувальниками дизайнерських порід таких плюшевих ведмедиків є й інші українські зірки, у яких вдома вже є кумедний чотирилапий друг: Дмитро Монатік, Юлія Саніна, Настя Каменських, Лілія Ребрик і навіть Софія Ротару. До слова, рішення завести песика далося Владу не легко - на вмовляння дружини і сина Леона він піддався не відразу.

"Я впирався два роки, але вони були в більшості... Ні, я люблю собак, але з нашим графіком був упевнений, що це неможливо. А потім згадав, що життя одне, вирішив піддатися дружині і синові і... здається, тепер ми ще більше щасливі. Разом", - заявив суддя "Танців з зірками".

Шанувальники і зіркові друзі Влада привітали його і засипали питаннями. "Виє?"- запитала Оля Полякова. "Перші чотири дні, зараз - ок", - зізнався хореограф. Ліліана ж поділилася деякими деталями про нового члена сім'ї під аналогічним фото.

"Знайомтеся, наша солодка дівчинка. Неймовірно ніжна, добра, розумна. Вона підкорила наші серця". - зізналася дружина хореографа.

Влад з дружиною запропонували шанувальникам вибрати разом ім'я для хвостатого і пухнастого малятка, і ті із задоволенням відгукнулися. Особливо уважні помітили на задньому плані на фото Леона і звернули увагу на його вираз обличчя. "Син на задньому плані або нудьгує або не дуже радий", - написав хтось із коментаторів. "Цукерки лопає, поки мама і тато зайняті", - пояснила Ліліана.

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...