Щастя в очах: Каменських в обіймах Потапа запідозрили у вагітності (фото)

Настя Каменських часто публікує у своєму фотоблозі знімки з коханим чоловіком Потапом. Сімейна ідилія завжди розчулює шанувальників пари - їх ніжному і трепетному відношенню один до одного можна тільки позаздрити. І ось, співачка показала в Instagram чергове миле фото в обіймах коханого, передають Патріоти України.

Затишний кадр зроблений в домашній обстановці. Настя перестала перед підписниками без макіяжу, з зібраними в пучок волоссям і в теплому і зручному білосніжному махровому халаті. З нею поруч розташувався розслаблений Потап.

"Щастя в очах. На цьому фото абсолютно очевидне, нехай кожна людина на світі знайде любов і буде по-справжньому щаслива", - залишила підпис до романтичного кадру співачка.

Її чоловік не втримався і відповів під постом коханої. "Ой як я люблю тебе", - звернувся Потап до дружини.

У коментарях шанувальники припустили, що Настя вагітна, але поки мовчить про своє цікаве положення. Не секрет, що артистка мріє про дітей, а Потап і зовсім має намір стати багатодітним батьком.

  • Вагітна?
  • Ви немов дізналися, що станете мамою
  • Настя, ви вагітні? В очах читається щось дуже, дуже радісне
  • Настенька, ви не в положенні часом?
  • Краса, вагітна
  • Чекаємо вже новини
  • Щасливі
  • Які класні!

Потап же записав коротке відео, де похвалив дружину за хазяйновитість і поцілував її в пориві почуттів. "Поки вранці я зміг тільки прокинутися, моя неймовірна дружина встигла вранці приготувати м'ясо, рибу, гречку. Настя, за що мені такий подарунок долі? Моя найкраща!"- звернувся репер до коханої.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...