"Ще місяць тому в моїх руках був мікрофон, але все змінюється": Макс Барських готується воювати проти окупантів (відео)

Український співак Макс Барських оголосив про наміри воювати проти російських фашистів не тільки словами, але й зброєю. Артист з 3 квітня вирушає на воєнні навчання, щоб підготуватися до зустрічі з загарбниками. Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Співак з'явився перед підписниками в військовій формі, щоб оголосити несподівану новину. На другий місяць війни він прийняв рішення стати до лав воїнів та вигнати небажаних "гостей" з України.

Виконавець зазначив, що такий поворот подій є неочікуваним і для нього самого, адже ще місяць тому артист і не подумав би про збройну боротьбу з окупантами. "Хто б міг собі уявити. Ще місяць тому в моїх руках був тільки мікрофон, але зараз... Час змінюється", – сказав Барських.

Він запропонував підписникам написати, як вони уявляють святкування перемоги України над російськими фашистами, на що коментатори відповіли: "Святкуватимемо на нашому Майдані під пісню "Буде весна", "Макс, обов'язково чекаємо твого виступу", "Бережи вас Боже, ще заспіваємо на вашому концерті".

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...