"Ще молоді, а на дворі 21 століття": Шлюб королеви Летиції та короля Філіпа VI на межі краху, - ЗМІ

Все почалося з виходу кількох книжок іспанського 91-річного журналіста Хайме Пеньяф'єля, який повідомив усьому світові про невірність королеви Летиції її чоловікові королю Філіпу VI.

Відтоді деякі експерти вважають, що королівська пара може розлучитися, проте щоразу, коли вони з'являються на публіці разом, то мають щасливий вигляд і ніщо не віщує розставання.

Якби розлучення таки відбулося, то стало б величезним шоком для іспанської монархії, пише royalfamily.news. Це могло бути схожим на стосунки екскороля Хуан Карлоса I і королеви Софії (батьків Філіпа VI), які не стали розлучатися офіційно, але вже давно не живуть разом.

Відома журналістка Пілар Ейр вважає, що Летиція та Філіп можуть оголосити про розлучення навесні 2025 року, коли їхній молодшій дочці інфанті Софії виповниться 18 років.

"Я думаю, що цей шлюб уже розпався", — сказала вона. "Побачимо, чи залишаться вони разом, як Хуан Карлос та Софія, чи вирішать жити окремим життям, бо вони ще молоді, а на дворі 21 століття", — сказала вона. Перші розмови про кризу у шлюбі пари з'явилися ще 2012 року. А тепер чутки про розлучення поширюються з новою силою.

"Це ж справжня пожежа!": Оля Полякова розсекретила свою вагу і в купальнику похизувалася стрункою фігурою

п’ятниця, 5 липень 2024, 6:22

Українська співачка Оля Полякова розсекретила свою вагу та похизувалася стрункою фігурою в купальнику, передають Патріоти України. Виконавиця зізналась, що її зріст становить 180 см. За словами артистки, нині в неї ідеальна вага, як для параметрів. Заг...

Навколокіношні плітки назвали нового фаворита на роль культового шпигуна: Наступного Джеймса Бонда може зіграти зірка "Бріджертонів"

четвер, 4 липень 2024, 22:30

Мужній та благородний красень поверне нотки інтелігентного аристократизму в культовий образ, за котрими вже скучив глядач. Адже з 2006 року роль формував більш брутальний і зовні холодний Денієл Крейг. Бондіана, як вважалося раніше, отримає нового акто...