Ще та актриса: Марченко закуталась у хустку та звернулась до Ердогана, щоб той допоміг витягнути з в'язниці Медведчука

Кума Путіна Оксана Марченко закуталась у хустку та записала відеозвернення до президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана. Вона попросила витягнути з української в'язниці свого чоловіка Віктора Медведчука, якому інкримінують державну зраду. Відео Марченко опублікувала у соціальних мережах, передають Патріоти України.

Кума Путіна заявила, що Медведчука затримали по особистій вказівці президента Зеленського та нібито "незаконно утримують в невідомому місці". Марченко побідкалась, що з "Медведчука зробили заручника".

"Раніше мого чоловіка намагались засудити на політичному процесі. Мій чоловік ніяких законів не порушував. Усе те, що відбувалось - повністю суперечить правовим основам української держави та нормам міжнародного права. Утримання мого чоловіка я вважаю тероризмом", - заявила Марченко.

Марченко також наголосила, що Ердогана є "другом її країни та Росії", а у її родину прийшов чорний день. "Я дуже боюся за життя Віктора. Ви - великий авторитет, вас поважають та до вас прислуховуються, прошу вас, використайте свій вплив для звільнення мого чоловіка", - сказала кума Путіна.

Нагадаємо, що Медведчуку висунули обвинувачення у державній зраді ще до початку повномасштабної війни. Суд відправив його під домашній арешт. Після 24 лютого Медведчук втік з дому і переховувався.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...