Що на це скаже СБУ? Скандальний російський репер Моргенштерн вирішив "прорватися" з концертами в Україну

Скандальний російський репер і блогер Моргенштерн (Алішер Валєєв), який раніше запланував концерти в Україні у 2021 році, найняв адвоката, щоб "домогтися справедливості". За словами юриста Євгена Проніна, артиста внесли до списку СБУ без підстав, оскільки "в Криму він не був і політичних поглядів не озвучував", передають Патріоти України.

Адвокат вже звернувся в СБУ, Мінкульт і РНБО за роз'ясненнями, а організатори українського турне Моргенштерна досі не визнають, що концертів не буде, тому продають квитки.

"Забороняють в'їзд на підставі абсолютно картонних історій, придуманих. Алішер хоче спочатку домогтися справедливості, а потім розглядати питання проведення концертної діяльності на території України, якщо це буде можливо", – сказав Пронін.

В СБУ заявили, що репер не зможе перетнути кордон, тому що його діяльність загрожує безпеці країни. Та й сам виконавець розповів, що боїться летіти в Україну. Зазначимо, що Моргенштерн планував провести концерт 3 червня в Києві, 4 червня – у Харкові, а 6 червня – у Запоріжжі.

Нагадаємо, у 2019 році концерт Моргенштерна в Одесі обернувся скандалом. Під час свого виступу репер назвав день жалоби за загиблими під час пожежі в місцевому коледжі "е**ною показухою". Пізніше своє невдоволення тим, що сталося, висловило безліч українців. Вони звинуватили артиста в тому, що той іронізує над смертю людей.

Коротко про знаменитість:

  • Моргенштерн став популярним у 2018 році, коли з відеоблогера перекваліфікувався на музиканта та репера. Випустивши перший мініальбом Hate Me – почав давати концерти й знімати провокаційні кліпи, в яких найчастіше з'являвся в образі багатого хлопця, якого оточують дівчата та слава.
  • На особистій сторінці в соцмережі Instagram у репера часто можна помітити відео й фото, на яких він позує оголеним.
  • З 2017 року Моргенштерн був у близьких стосунках із Діларою Зінатулліною. За словами Алішера, наприкінці 2019 року він запропонував дівчині зробити відносини "вільними", але Ділара не погодилась і пара розійшлася. Однак у листопаді 2020 року молоді люди відновили свої стосунки.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...