Що відомо про дружину сенсації збірної України на Євро-2020 Артема Довбика, - ЗМІ

За кожним успішним чоловіком стоїть жінка, котра його надихає.

Юля Довбик: що відомо про дружину Артема Довбика, гравця збірної

За кожним успішним чоловіком стоїть жінка, котра його надихає. Не став винятком Артем Довбик, новоспечена зірка збірної України з футболу, передають Патріоти України.

Цього разу під нашим прицілом Юля Довбик, дружина нападника збірної, пише 24 канал.

Артем Довбик став справжньою сенсацією матчу Україна – Швеція в 1/8 фіналу Євро-2020. Йому вдалося забити вирішальний гол, що й вивело нашу збірну до чвертьфіналу. Але нині не про нього, а про його кохану Юлю.

Юля Довбик

  • Інстаграм: buulichkaa
  • Сімейний стан: одружена
  • Діти: немає

Юля та Артем разом ось уже понад 4 роки. І саме вона була поруч з футболістом, коли він потрапив до збірної України з футболу. І хоч відомо про неї не так уже й багато, але дещо ми таки дізналися.

Пара вчилася в одній школі в Черкасах. Юля зізнається, що протягом усіх років навчання вони не надто близько спілкувалися. Дружити вони почали у 11-у випускному класі. Цікаво, що після завершення школи Юля та Артем пробували зустрічатися, але в них нічого не вийшло.

Пізніше, через кілька років зустрілися, поріднилися та зрозуміли, що між нами спалахнули справжні почуття. Ми 4 з половиною роки у стосунках і 1 рік у шлюбі,
– розповіла вона в інтерв'ю "КП в Україні".

Подружжя активно подорожує. Принаймні про це свідчать світлини, якими ділиться Артем на своєму інстаграмі. Зауважимо, що акаунт Юлі закритий. Разом вони відвідали Домінікани, Німеччину, Нідерланди. Підозрюємо, країн значно більше. Просто пара "любить тишу".

Дивися фото Юлі та Артема Довбика

3 липня Україна зіграє з Англією у чвертьфіналі Євро-2020. Матч відбудеться у Римі о 22:00 за київським часом. Тож не проґав можливості повболівати за наших хлопців!

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...