"Що вона зробила з обличчям": Шанувальники Дженніфер Еністон шоковані виглядом акторки (фото)

Численні шанувальники Дженніфер Еністон в жаху від того, який вигляд має популярна актриса в третьому сезоні серіалу "Ранкове шоу". Зовсім нещодавно вони обговорювали її гарячу постільну сцену з Джоном Хеммом, проте тепер предметом дискусії стало обличчя 54-річної кінозірки, передають Патріоти України.

«Я дивлюся новий сезон „Ранкового шоу“ і не можу заспокоїтися через обличчя Дженніфер Еністон! Що вона з ним зробила? Джен майже невпізнанна і має дивний вигляд», — написав користувач @TheSiouxzy в соцмережі X (колишній Twitter).

«Вона виглядає потворною, я більше не можу на неї дивитися, а раніше я ЛЮБИВ Дженніфер Еністон. „Виконати роботу“ і зіпсувати обличчя — це не одне й те саме», — стверджує @terrybythebay.

«Їй безумовно зробили операцію», — заявив газеті The New York Post відомий пластичний хірург Сем Різк. «Їй поліпшили щоки та шию. І її очі виглядають посвіжілими. Тож це більше, ніж просто ботокс», — додав експерт.

Він вважає, що Еністон зробила «глибоку підтяжку обличчя». «Вона підтягнула більше тканин навколо підборіддя і щік, а також зробила блефаропластику — операцію з видалення зайвої шкіри навколо повік», — упевнений Різк.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...