Що з нею трапилося: Мадонна без брів і зі зміненим до невпізнання обличчям з'явилася на "Греммі"

5 лютого в Лос-Анджелесі відбулася ювілейна 65-та церемонія вручення музичної премії "Греммі", яка традиційно зібрала титанів музичної індустрії. Зірки демонстрували на червоній доріжці розкішні образи від знаменитих брендів і гарні ювелірні прикраси, передають Патріоти України.

Однак сенсацією заходу стала 64-річна Мадонна, яка вийшла на сцену в чорному образі з вираженою тонкою талією, яка, ймовірно, була затягнута в корсет.

Мадонна одягла довгу спідницю з розрізом, чорний жакет із широкими плечима та білу сорочку, яку доповнила краваткою. В руці співачка тримала батіг.

Волосся Мадонна зібрала у дві кіски, які нагадували зачіску школярки. А ось на обличчі зірки були відсутні брови, співачка, дотримуючись б'юті-тренду, висвітлила їх і намалювала заново олівцем.

Єдиною яскравою річчю образу стали фіолетові туфлі на величезній платформі та підборах від бренду Vivienne Westwood, вартість такої пари 710 фунтів стерлінгів (приблизно 31 447 гривень). Пара вважається легендарною, оскільки колись у них впала на подіумі супермодель Наомі Кемпбелл.


"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...