"Що ж, доводжу до вашого відома": Відомий український актор вступив до лав ЗСУ та назвав своє військове звання

Відомий український актор Олексій Тритенко розповів, що вступив до лав ЗСУ, ередають Патріоти України.

У своєму Instagram артист зазначив, що став військовослужбовцем ще на початку повномасштабної війни в Україні. Утім, він не розголошував це публічно. Нині ж Тритенко вирішив про це розповісти, адже йому стали дорікати, що він носить військову форму.

"Помітив, що останнім часом відновилася хвороблива увага до того, що я ношу військову форму і маю нахабність з'являтись у ній на деяких світлинах. Що ж, доводжу до вашого відома: військову форму я вдягнув з початком повномасштабного вторгнення", - зазначив актор.

Олексій Тритенко показав відповідний наказ, що засвідчує, що він є військовослужбовцем. Артист також розсекретив своє військове звання. Актор служить на фронті молодшим сержантом.

"Додаю наказ про моє залучення до лав ЗСУ (звісно, це узгоджено із командуванням). Відтоді з честю ношу однострій та є чинним військовослужбовцем Збройних сил України", - додав актор.


"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...