Щоб дізнатися правду про війну і розповісти світу: У метро Києва завітав Кері Фукунага - режисер останнього фільму про Бонда

Режисер останнього фільму про Бонда "007: Не час помирати" приїхав до Києва і приєднався до проєкту World Central Kitchen. Днями Кері Фукунага завітав у метро і поспілкувався з українцями, передають Патріоти України.

Разом із Фукунагою до київських метро "Позняки" та "Героїв Дніпра" завітали журналісти провідних українських та іноземних ЗМІ. З першого дня війни станції київського метрополітену працюють у режимі укриття для цивільних громадян.

У метро Києва завітав Кері Фукунага

Кері Фукунага приїхав до Києва і приєднався до проєкту World Central Kitchen, який займається організацією харчування після стихійних лих. Цю організацію заснував відомий шеф-кухар Хосе Андрес у 2010 році.

Сьогодні департамент комунікації МВС та КМДА організували престур до київських метро. Режисер разом зі своєю командою доставив до мешканців у метро харчі, також поспілкувався із волонтерами та біженцями.

Кері Фукунага особисто почав фільмувати захід на станції метро для подальшого висвітлення історій постраждалих від війни, щоб якомога більше людей у всьому світі знали, що насправді відбувається в Україні, – заявило МВС України у фейсбуці.

За інформацією МВС, ситуація в Києві спокійна, столицю повністю контролюють українська армія, полісмени, гвардійці та тероборона. Журналісти зафільмували, у яких умовах проживають кияни, які укриваються від нападу ворога в метро.

Ми дякуємо журналістам і світовій спільності за розголос правди про події в Україні! Разом ми переможемо!, – підсумувало МВС у своєму дописі.

Старий скандаліст влипнув по-повній: 75-річного Жерара Депардьє затримали в Парижі за звинуваченням у сексуальному насильстві. В чергу вишикувались 13 жінок

понеділок, 29 квітень 2024, 17:40

У понеділок, 29 квітня, в Парижі поліцейські затримали Жерара Депардьє. Культового актора допитають у зв'язку зі звинуваченнями двох жінок у сексуальному насильстві. Про це повідомляє телеканал BFMTV. . Перша жінка стверджує, що в 2014 році, коли вон...

"Я захрипла. Чи вірите ви в психосоматику?": Аlyona alyona втратила голос просто перед "Євробаченням-2024"?

понеділок, 29 квітень 2024, 15:22

Українська виконавиця alyona alyona, яка цьогоріч у дуеті з Jerry Heil представлятиме Україну на "Євробаченні-2024", зізналась, що просто перед самим конкурсом у неї стався конфуз, передають Патріоти України. Так, артистки вже прибули до шведського міс...