"Щоб тіло набралося енергії": Суперниця Ані Лорак роздяглася посеред міста (фото)

Українська співачка Tayanna (Таня Решетняк), яка має звичку гуляти напівоголеною по Києву, вирішила повторити свій «експеримент» вже в денну пору. Про це Тетяна Решетняк, чий колишній чоловік деякий час тому вважався «потенційним чоловіком» Ані Лорак, розповіла в Instagram, передають Патріоти України.

Дівчина вийшла на вулицю у яскравому, але вельми відвертому вбранні: короткій спідничці рожевого кольору й такого ж кольору піджаку і на неонових підборах. На цьому список одягу на Тані практично закінчувався.

«Друзі, як часто ви дозволяєте собі відключитися від повсякденності? Просто гуляючи по парку або по улюблених вуличках міста. Я намагаюся постійно це робити, тому що саме в такі моменти моє тіло і внутрішній світ набираються енергії …», — підписала свою нову публікацію артистка.

Завдяки відсутності бюстгальтера або футболки фотосесія, на думку шанувальників, вийшла дуже ефектною.

Першими на публікацію відгукнулися зіркові колеги Тані, серед яких були Леся Нікітюк, Даша Астаф'єва, Джамала та Позитив. «Апазахахаапххх вдавилася ранковим цикорієм», «Нічосі», — написали вони, а також відреагували сердечками та лайками.

Інші фоловери Тані були ще більш емоційними.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...