Щоб врятувати свою репутацію: Кейт Міддлтон і принц Вільям збираються в США

Принц Вільям і Кейт Міддлтон зібралися вирушити в тур по США в 2022 році, щоб зробити кілька офіційних зустрічей і підправити свій імідж, який в Америці вже не такий високий, як раніше після скандального інтерв'ю принца Гаррі та Меган Маркл Опрі Вінфрі. Про це повідомляє Vanity Fair, інформують Патріоти України.

Вільям і Кейт, як стверджують інсайдери, знають про те, що їхній рейтинг у США знизився після того, як в інтерв'ю Опрі герцоги Сассекські розповіли багато шокових подробиць про своє життя при дворі. А Меган узагалі заявила, що Кейт змусила її плакати.

Власне, Меган і Гаррі і зараз продовжують наполягати на тому, що при дворі до них погано ставилися і навіть цікавилися кольором шкіри малюка Арчі до його народження. Утім, їхнє інтерв'ю мало і зворотний ефект — після скандалу, що воно викликало, почали спливати й інші подробиці про їхнє життя в палаці та не завжди приємні. Тож імідж молодшого сина принца Чарльза і його дружини також упав.

Але поки їхні спроби знову стати популярними залишаються без відповіді, а принц Вільям із дружиною всерйоз налаштовані на те, щоб "врятувати свою репутацію" на їх території, у США.

У неділю Вільям підтвердив плани на подорож. Виголошуючи промову на закритті Earthshot Prize, він оголосив, що в наступному році церемонія Earthshot відбудеться в Сполучених Штатах. Останній офіційний візит герцога та герцогині Кембриджських у США був у Нью-Йорк ще в 2014 році. Тоді Кейт Міддлтон була вагітна принцесою Шарлоттою. У 2011 році вони відвідували Каліфорнію наприкінці свого туру в Канаду.

Невідомо, чи відвідають герцог і герцогиня Кембриджські Каліфорнію, щоб зустрітися з Меган і Гаррі. Поки брати про ці плани не оголошували. Але якщо принци не зустрінуться, це буде свідчити про те, що їхні стосунки гірші, ніж просто напружені.

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...