Щойно розлучений рокер підігрів чутки про новий роман: На Atlas Weekend Вакарчук став на коліна перед 23-річною Мусієнко (фото і відео)

Вакарчук у фіналі виступу зняв футболку.Український гурт "Океан Ельзи", фронтменом якого є Святослав Вакарчук, пізно увечері 9 липня виконав свої легендарні хіти на головній сцені Atlas Weekend 2021. Фестиваль проходить з 5 по 11 липня у Києві на ВДНГ. До публіки вийшла й молода виконавиця Віталіна Мусієнко, з якою Вакарчуку приписують роман, зазначають Патріоти України.

Коли співачка з'явилася на сцені, музикант, ймовірно, через хвилювання завчасно почав співати перший куплет, а у фіналі виступу навіть став перед дівчиною на коліна.

Вакарчук на Atlas Weekend став на коліна перед 23-річною Мусієнко. Фото і видео

Раніше Вакарчук розповів, що насправді об'єднує його з колишньою учасницею вокального шоу "Голос країни". Вакарчук насамперед заявив про творчу співпрацю.

"Вона вийде на сцену з нами як спеціальний гість. В одній або у двох піснях, як настрій буде, – заявив музикант. – Вона дуже талановита дівчинка. Сподіваюся, що у неї все буде дуже добре з точки зору майбутньої сольної кар'єри. Ми підтримуємо активні творчі стосунки".

На питання про особисті зв'язки Вакарчук відповів неохоче: "Це дурні чутки, їх не треба коментувати. Я доросла людина".

Музикант був в ударі.

Глядачів зібралося дуже багато.
Вакарчук дістав український прапор.
Неймовірна атмосфера.
Святослав Вакарчук на Atlas Weekend.

Нагадаємо, Віталіна Мусієнко брала участь у вокальному шоу "Голос країни" й була в команді Вакарчука. Вона їздила з музикантом у його гастрольний тур з новим проєктом "Оранжерея". На сцені артисти ніжно трималися за руки і обнімалися.

Віталіна Мусієнко на гастролях зі співаком.
Віталіна Мусієнко на концерті з Вакарчуком.
Виступ артистів.
Вакарчук і Мусієнко.
Віталіна Мусієнко.
Віталіна Мусієнко любить фотографуватися

Віталіна Мусієнко

Джерело: Обозреватель

"У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон": Вірастюк розповів, чому кинув дружину, з якою прожив 15 років

вівторок, 16 квітень 2024, 11:30

Український спортсмен, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк ухвалив рішення створити нову сім’ю тоді, коли його законна дружина Інна, з якою він прожив у шлюбі 15 років, та має двох спільних синів, виїхала за кордон у пошуках порятунку від...

"Їхала на концерт до Чорнобая": Анастасія Приходько потрапила в ДТП

вівторок, 16 квітень 2024, 10:58

Українська співачка Анастасія Приходько шокувала, що потрапила в аварію, передають Патріоти України. ДТП сталася, коли виконавиця прямувала давати концерт, який мав відбутися в місті Чорнобай. Після аварії авто Насті Приходько було пошкодженим, що їй д...