"Щоразу серце розривається": Надя Дорофєєва зізналася, що робить з купою квітів після концертів (фото)

Українська співачка Надя Дорофєєва поділилася з шанувальниками, як вона сказала, "страшною правдою", зазначають Патріоти України.

Зірка розсекретила, куди діває купу квітів, які їй дарують під час концертів. Надя зізналася, що фізично вона не може з собою забирати усі букети.

"На жаль, у турі, коли ми переїжджаємо з міста в місто, просто неможливо взяти в автобус усі. Тому артисти забирають з собою до готелю максимум декілька букетів. Решту ми намагаємося завжди роздарувати: офіціантам, які обслуговують у закладі, персоналу в готелі, де зупиняємось, працівникам концертного майданчика… Загалом намагаємося дати букетам друге життя!" – розповіла Дорофєєва.

Також виконавиця зізналася, що інколи після концерту залишається у пустій залі, збирає всі букети і фотографується з ними.

"Щоразу серце розривається, бо не можеш усе це забрати додому. А далі – наступне місто, наступний концерт та наступна квіткова порція", - додала Надя.

Водночас зірка зізналася, що квіти, попри їхню кількість, завжди для неї – яскраве враження. Однак зауважила, що була б не проти замість букетів отримувати дещо інше:

"Але, чесно – якби замість букетів глядачі щоразу дарували мені шкарпетки, я була б дуже щасливою, бо вони не пропадають", - пояснила артистка.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...