Щось більше, ніж просто зустріч? Тіну Кароль заскочили під час прогулянки Львовом з відомим співаком (фото)

Українська співачка Тіна Кароль та її колега, співак Ivan NAVI представили mood video на ремікс пісні "Ангели Все Знають" та показали шанувальникам як проводили разом час у Львові, зазначають Патріоти України.

Дуетний трек Кароль та NAVI був представлений в рамках альбому "Молода кров". Тоді ж артисти під час спільного дзвінка в Instagram домовились зустрітись в місті Лева в рамках концертного туру співачки та провести разом час.

У Львові Тіна Кароль та Ivan NAVI влаштували сюрприз шанувальникам і спільно презентували пісню "Ангели Все Знають" на сцені. Наприкінці пісні Іван несподівано підняв та закрутив Тіну в вихорі, зірвавши оплески понад тисячної зали. Окрім виступу, артисти встигли разом погуляти містом.

"Львів – моє рідне місто і я знаю всі найкрасивіші його куточки. Часу було небагато, адже нас ще чекав саундчек і виступ ввечері, але все ж екскурсія вдалась. Моментами ми дуркували - як діти, фотографувались, сходили на легендарний блошиний ринок з платівками, книгами та старими фотоапаратами, піднялись на оглядовий майданчик, випили кави та навіть потанцювали просто неба під спів бандуриста, який, побачивши нас з Тіною, зіграв імпровізовано на бандурі "Ангели все знають", - розповів про прогулянку з Тіною Іван.


Фани Тіни Кароль та Ivan NAVI в коментарях не раз запитували, чи відбулась обіцяна екскурсія у Львові, проте артисти тримали інтригу та вирішили все показати в mood video під ремікс пісні "Ангели все знають".

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...