Щось між ними і досі є? Дженніфер Лопес та Бена Аффлека після розлучення неочікувано заскочили разом у готелі

Американську співачку Дженніфер Лопес та голлівудського актора Бена Аффлека, які місяць тому розпочали процес розлучення, неочікувано помітили разом, передають Патріоти України.

Папараці заскочили колишніх закоханих у позашляховику артиста, а потім в готелі. Як пише видання People, вперше після подавання документів на розлучення Аффлека та Лопес запримітили 14 вересня. Вони прибули до одного з готелів у Лос-Анджелесі. Співачка обрала чорні джинси та коротеньку кофтинку, а актор був одягнений у штани та сорочку.

Утім, фанам не варто сподіватися на примирення пари. Річ у тім, що вони зустрілися разом, аби провести час із дітьми, які за роки їхніх стосунків встигли прив'язатися одне до одного. Окрім того, судячи з фото, між Аффлеком та Лопес не склалося надто теплої розмови.

Зазначимо, навесні цього року стало відомо, що в шлюбі голлівудських знаменитостей серйозні проблеми. Лопес та Аффлек намагалися це тримати в таємниці, однак до ЗМІ потрапляло все більше подробиць. Врешті, 20 серпня Джей Ло офіційно подала документи на розлучення. Нещодавно інсайдер розповів, чому подружжя розлучилося та хто став винуватцем цього.

"Не в ремісії й не вільна від раку": Кейт Міддлтон і король Чарльз не дуже добре почуваються, - ЗМІ

понеділок, 16 вересень 2024, 19:52

Світ зітхнув з полегшенням, коли Кенсінгтонський палац оприлюднив відео з принцесою Кетрін, принцом Вільямом та їхніми дітьми, в якому говорилося, що принцеса закінчила хімієтерапію і повернеться до суспільних обов'язків, хоч поки й обмежених, передают...

"Ми не купимо квартиру, нову машину": Тарас Тополя розповів про свій бізнес і скільки заробляє під час війни

понеділок, 16 вересень 2024, 18:48

Лідер гурту "Антитіла", український співак Тарас Тополя розповів, що приносить йому дохід під час війни та скільки взагалі заробляє коштів, передають Патріоти України. Артист зізнається, що не страждав від браку грошей. Зокрема, музикант вміє заробляти...