"Щось не клеїлось": Ольга Харлан розповіла про кризу у стосунках з бойфрендом-італійцем

Українська фехтувальниця Ольга Харлан пригадала, як вони з бойфрендом-італійцем Луїджі Самеле пережили кризу у стосунках, передають Патріоти України.

До слова, пара разом від 2018 року. За цей час в їхніх стосунках траплялися різні ситуації. Зокрема, був такий період, що закохані навіть думали, що розійдуться. Проблеми у пари виникли через відстань. Ольга жила в Україні, а Луїджі – в Італії. Закохані вкрай рідко бачилися та майже не проводили час разом.

"Наші стосунки були дуже складні. Ми не бачилися, ми жили на дві країни. Я в Україні, а він в Італії, і ми бачилися раз на місяць. І які можуть бути стосунки? Я приїжджала на тиждень, а не бачила людину місяць. І за тиждень ти звикаєш до людини, і вже ти повинна їхати. Рік ми так жили. І 2019 року ми поїхали на відпочинок... І щось не клеїлось, щось було не так, ми були далеко одне від одного. І я сказала, якщо ми зараз не вирішуємо, що я приїду на місяць до Італії, і ми одне одного відчуємо, як нормальні люди, то ми розстаємось", -розповіла Ольга Харлан в інтерв'ю Маші Єфросиніній.

Закохані спробували пожити разом місяць. Після цього вони зрозуміли, що хочуть бути удвох та боротиметься за стосунки.

"Ми дійшли до того, що ми повинні спробувати. У вересні я поїхала до нього до Італії, і тоді ми зрозуміли, що ми хочемо боротися за ці стосунки, за одне одного і хочемо бути разом більше", - поділилася спортсменка.

Ольга Харлан також говорить, що вже готова до створення сім'ї та народження дітей. За словами спортсменки, вони з бойфрендом переконані, що незабаром обов'язково все це станеться. Поки ж пара не поспішає. Харлан говорить, що коханому потрібен час.

"Я чекаю на освідчення. Я знаю, що він це зробить, але йому потрібен час. Тільки не знаю, коли. Я знаю, що в нас буде дитина. Ми все знаємо, тільки нам потрібен час. Я вже була готова робити сім'ю, але мені здається, що він зараз не йде на цей крок, адже за ці півтора року він бачив мене в різних станах", - додала Харлан.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...