"Щось життя мене нічому не вчить": У Києві пограбували Alyona Alyona

У Києві пограбували відому реперку Alyona Alyona. В української зірки витягнули гаманець із наплічника. Про неприємний інцидент Олена Савраненко сама повідомила в Instagram у форматі сторіз, передають Патріоти України.

Випадок стався у вівторок, 28 грудня. Альона показала листування у соцмережі з фоловеркою. Небайдужа інтернет-користувачка розповіла хіп-хоп-виконавиці, що знайшла її червоний гаманець на Дорогожичах. Сталося це на території станції столичного метрополітену чи на вулиці біля неї, не уточнюється.

Усередині гаманця залишилися картки артистки, які допомогли визначити, кому належить річ. Ймовірно, готівка з гаманця зникла, хоча артистка цього не уточнила.

Прикметно, що такий випадок для 30-річної Alyona Alyona не перший. Її вже обікрали подібним чином рік тому.

"Ось такий раночок. Рік тому теж гаманець витягали. Щось мене життя нічому не вчить", – написала зірка.


Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...