Шеф-кухар регулярно готує борщ, а сусіди - росіяни: Лобода розповіла про своє життя в Європі (фото, відео)

Співачка Світлана Лобода два роки тому переїхала в Європу. Будинок співачки розташований біля моря в одній із країн Європи – в якій саме вона, щоправда, не каже. Про своє закордонне життя артистка розповіла журналу "Отдохни", передають Патріоти України.

Найбільшою перевагою переїзду Світлана вважає конфіденційність, адже в іншій країні мало хто знає її як співачку. Допомагають переховуватись також захисні маски.

"Дім на березі моря був моєю дитячою мрією. Я в якомусь сенсі вдячна всім карантинам за те, що з'явилося більше часу на дітей, сім'ю та кохану людину", – зізнається виконавиця.

Світлана розповідає, що в країні, де вона проживає, можна легко порозумітися англійською. Це дало їй додатковий стимул підтягнути свій рівень мови.

Лобода з молодшою донькою Тільдою

В будинку зіркового сімейства є свій шеф-кухар. Він не дає артистці забути смак українських страв, зокрема борщу. Сама Світлана не має часу на те, щоб регулярно готувати для рідних.

"Куховарство мене розслабляє і дає переключитися. Чесно скажу, що мені не часто вдається цим займатися. Нещодавно до нас приїжджали друзі, й одного ранку я приготувала всім сніданок".

Раніше Лобода розповідала, що восени її старша донька Євангеліна піде в американську школу, яка розташована недалеко від будинку. Також відомо, що сусіди артистки – росіяни.


Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...