Шер знайшла собі нового красунчика, котрий молодше поп-зірки на 40 років

Шер та Олександр Едвардс

Здається, Шер, яка публічно підтримує Україну, знову в надійних руках, пише Mail Online (Daily Mail). На фотографіях співачка зображена зі значно молодшим музичним менеджером Олександром Едвардсом. Їй 76 років, йому 36, і вони зустрілися в популярному ресторані для знаменитостей «Craig's» у Західному Голлівуді, щоб повечеряти з репером Tyga. Коли Шер приїхала, Едвардс, як кажуть, забрав її з машини і супроводжував до ресторану. На знімках пара йде прямо на камери, тримаючись за руки — судячи з усього, вони не приховують своїх стосунків. На інших фотографіях Едвардс з любов'ю цілує руку Шер, коли вони сидять в автомобілі.

Незвичайна пара після вечері вирушила до іншого бару. Там же 76-річна жінка та її бойфренд, молодший за неї на 40 років, з'явилися перед папараці, тримаючись за руки.

Олександр Едвардс не чужий для таблоїдів, у 2018 році він зустрічався з моделлю Ембер Роуз. У них є трирічний син. Відносини закінчилися в 2021 році після того, як Едвардс нібито зраджував Роуз щонайменше з дванадцятьма жінками.

«Я втомилася від того, що мене обманюють і соромлять за лаштунками», — написала тоді Роуз у своїй історії в Instagram.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...