Шкільне кохання: Українська співачка розповіла про свій перший секс і болісну реакцію матері

Українська співачка Анна Трінчер на YouTube-шоу "Перепрошую" розповіла про свій перший секс і як відреагувала на це її мама.

Зі слів виконавиці, вона втратила цноту за місяць до свого 17-річчя. Це було з її першим коханням, з яким Трінчер зустрічалася два роки.

Коли ж мама зірки дізналася про перший інтимний досвід доньки, вона тиждень з нею не спілкувалася.

"Вона мене спалила через місяць після того, як все сталося, і тиждень зі мною не спілкувалася. Для неї це було таким моральним шоком. Вона просто повірити не могла, я пам’ятаю її очі", - поділилася Анна.

Тоді, зізналася співачка, вона відчувала сильну провину перед рідною людиною, хоча при цьому гадала, що не зробила нічого поганого.

Щасливі разом: Донька легендарний кіноактори Меріл Стріп здійснила камінгаут та показала свою дівчину

вівторок, 25 червень 2024, 22:15

33-річна дівчина наважилася розкрити свою орієнтацію, аби підтримати місяць прайду. . У своєму Instagram Луїза опублікувала фото, на якому постала з обраницею. Знімок донька Меріл Стріп доповнила смайликом у вигляді райдужного прапора та написом, що "...

"Я не відчуваю...": Шон Пенн після розриву з українкою пояснив, чому більше не хоче стосунків

вівторок, 25 червень 2024, 17:26

Американський оскароносний кіноактор і режисер Шон Пенн, відомий своїми бурхливими романами та численними шлюбами з відомими співачками й актрисами, в 63 роки вирішив, що більше не шукатиме кохання. Востаннє він наважився на серйозні стосунки з українс...