Шляхи розійшлися: Колишня дружина Кличка вперше прокоментувала їхнє розлучення

Українська співачка та модель Наталія Кличко вперше прокоментувала заяву свого тепер уже колишнього чоловіка, мера Києва Віталія Кличка про їхнє розлучення. За словами жінки, рішення розірвати шлюб було обопільним і обдуманим, а причиною цього стало життя в різних країнах, передають Патріоти України.

Останні роки Наталія жила у Німеччині, тоді як київський голова залишався в Україні. Як підкреслила співачка на особистій сторінці в Instagram, у неї з колишнім чоловіком залишилися дружні та повні поваги стосунки.

"Я вдячна за все, що було на нашому спільному шляху завдовжки 25 років. Наше розлучення – це обдумане, взаємно ухвалене рішення. Так склалося, що за багато років життя в різних країнах наші життєві шляхи поступово розійшлися", – написала ексдружина Віталія Кличка під спільними фото із колишнім чоловіком.

Вона нагадала, що у шлюбі з мером столиці народилося троє дітей: у 2000 році – син Єгор-Деніел, у 2002-му – донька Єлизавета-Вікторія, у 2005-му – син Максим. Наталія зазначила, що розлучення ніяк не вплине на їхнє виховання.

"Ми виростили трьох приголомшливих дітей і залишаємося для них назавжди їхніми батьками. Між нами, як і раніше, дружні, повні поваги до один одного стосунки. Ми завжди підтримували і продовжуватимемо підтримувати один одного за будь-яких обставин. Я бажаю Віталію тільки всього найкращого… "Новий розділ життя" починається", – резюмувала жінка.

Зазначимо, Віталій та Наталія Кличко одружилися 26 квітня 1997 року. Про розрив першим повідомив колишній боксер 15 серпня цього року. Він також розповів, що залишився в хороших стосунках із колишньою дружиною, а на рішення розлучитися вплинули "різні інтереси, різне життя".

"У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон": Вірастюк розповів, чому кинув дружину, з якою прожив 15 років

вівторок, 16 квітень 2024, 11:30

Український спортсмен, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк ухвалив рішення створити нову сім’ю тоді, коли його законна дружина Інна, з якою він прожив у шлюбі 15 років, та має двох спільних синів, виїхала за кордон у пошуках порятунку від...

"Їхала на концерт до Чорнобая": Анастасія Приходько потрапила в ДТП

вівторок, 16 квітень 2024, 10:58

Українська співачка Анастасія Приходько шокувала, що потрапила в аварію, передають Патріоти України. ДТП сталася, коли виконавиця прямувала давати концерт, який мав відбутися в місті Чорнобай. Після аварії авто Насті Приходько було пошкодженим, що їй д...