Шокувала всіх: Зірка PornHub запустила свої труси в стратосферу... з благою метою (фото)

Порноактриса, що прославилася завдяки відео на сайті PornHub, запустила в стратосферу Землі спідню білизну, яку потім збирається продати на NFT-аукціоні. Справжнє ім'я дівчина не розголошує, передають Патріоти України.

У співпраці з платформою NSFW.app і компанією Sent Into Space порноакторка Лулу (своє справжнє ім'я дівчина не розкриває) відправила пару трусиків на висоту понад 107 тис. футів (близько 32,6 км).

Потім їх спустили на парашуті, після чого виставили на аукціоні. Наступного тижня переможець торгів отримає як саме спіднє, так і їхній NFT-аналог.

Всі вторговані гроші підуть на благодійність — гроші перерахують організації Wellbeing of Women, яка займається дослідженнями в області жіночого репродуктивного здоров'я.

"Ми відправляли в космос безліч предметів - від курячих нагетсів до навушників - але труси ми запускаємо туди вперше", - говорить директор Sent Into Space Кріс Роуз.

Цікаво, що Лулу і її партнер Лео вже не вперше беруть участь у благодійності — у 2019 році вони збирали на своїх відео гроші для некомерційної організації, що займається прибиранням пластику зі Світового океану.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...