Шоу "Маска" - 2-й сезон, 9-й випуск. Одразу три улюбленці публіки скинули костюми: Ким виявилися Робот, Тигр та Кіт

18 грудня глядачі спостерігали за півфіналом 2 сезону "Маски". У 9 випуску шоу покинули одразу 3 учасники. Хто показав справжнє обличчя, а хто боротиметься за перемогу – дізнавайтеся далі, зазначають Патріоти України.

У першій "дуелі" півфіналу виступили Робот і Мухомор. Першим фіналістом "Маски-2" став Мухомор. А Роботу довелося показати обличчя. Під цим загадковим і впевненим персонажем ховалася акторка і ведуча Даша Трегубова, яка приголомшила зіркових детективів і глядачів.

Маска

Друга співоча дуель відбулася між мужнім Тигром і модною Жирафою. За перемогу боротиметься Жирафа. Під маскою могутнього Тигра був співак Сергій Бабкін! І зіркові детективи розгадали цього героя!

МаскаЖирафа і Тигр на "Масці-2" / Фото пресслужби

І третього фіналіста обирали між грайливим Котиком і епатажною учасницею в масці Скандалу, яка отримала шанс стати переможницею другого сезону. Виявилося, що під костюмом Котика був співак Петро Чорний. І Олі Поляковій вдалося розсекретити цього персонажа!

МаскаКотик і Скандал на "Масці-2" / Фото пресслужби

Фіналісти 2 сезону "Маски"

  • Мухомор;
  • Жирафа;
  • Скандал.

Фіналісти "Маски-2" / Фото з інстаграму шоу

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...