Шоу пора закрити? Актор "Кварталу 95" Великий зізнався, чому вони не "мочать" Зеленського

Політична сатира шоу "Вечірній квартал" уже зжила себе, і наступного року планується певне оновлення концепції проєкту. Як заявив український комік Юрій Великий, сам він - як і його колеги – не збирається неприховано "мочити" президента України Володимира Зеленського, зазначають Патріоти України,

Образливі жарти про главу країни комедійний актор-пародист студії "Квартал 95" вважає недоречними. Він пояснив, що президента й так поливають брудом, крім того, Зеленський був наставником для всіх кварталівців. Про це Великий розповів в інтерв'ю редакторці видання "Гордон" Алесі Бацман.

"Ми приходимо до того, що, по-перше, "Квартал", який був весь цей час, який жартував гостро політично, можливо саме цей "Квартал" себе зжив", – сказав пародист.

Він зазначив, що квартал міг би жартувати про політичну ситуацію гостро, але не вважає, що це було б правильно. "Ми можемо жартувати політично, і десь ми можемо жартувати гостро, але прямо ось мочити ми не будемо. Я не буду. Ось мені завтра напишуть номер і скажуть: "Ти виходиш і граєш ось це". Я скажу: "Ні, я це не гратиму", – відзначив Великий. Він пояснив: не всі актори пишуть собі сценарії всіх номерів, адже кожен бере участь у великій кількості сцен. На студію працює штат авторів, який пропонує ідеї артистам.

Коли журналістка запитала, про що тоді буде гумор "Кварталу", актор відповів, що тем дуже багато, одна з них – побут. "На останніх концертах у нас може бути лише два політичні номери. І то ці номери – біля політики. Це може бути пародія на якусь програму тощо", – розповів гуморист.

Коротко про зірку:

  • Юрій Великий – 41-річний український комік, актор студії "Квартал 95" із 2009 року, пародист президента Зеленського та інших відомих особистостей, актор озвучення.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...