Штанні костюми королев та принцес: Три варіанти осіннього образу, котрі обирають аристократки Європи цьогоріч

Штанний костюм — незамінна річ в осінньому гардеробі. Королівські особи теж часто носять штанні костюми на різні заходи, зазначають Патріоти України.

Іспанська королева Летиція одягла штанний костюм сірого кольору з ідеально випрасуваними стрілками на штанях і подовженим жакетом, під які підібрала туфлі-човники зі зміїної шкіри і клатч в тон з шипами. Під такий образ королева підібрала білу блузку, яка контрастно виділялася і ідеально вписалася в образ. В такому аутфіті дружина монарха приїздила на відкриття Міжнародного конгресу зі здоров'я і харчування "FAO-Conxemar" в Палаці конгресів Мар-де-Віго в Віго. Але такий образ добре пасуватиме і для повсякденного виходу, наприклад, до офісу.

Королева Летиція / © Getty Images

Королева Нідерландів Максима жінка дуже яскрава і часто в образах робить акцент на яскравій кольоровій гамі. Штанний костюм, який королева нещодавно вибрала для візиту до консерваторії в Утрехті був з принтом пепіта. На жакеті у Максими був пояс, що підкреслював талію королеви, а широкі штани були зі стрілками. Такий варіант добре пасуватиме і для вас, якщо ви любите виділятися з натовпу, як Максима.

Королева Максима / © Getty Images

Британська герцогиня Кембриджська останнім часом часто носить яскраве вбрання. Під час нещодавнього візиту до Північної Ірландії Кейт продемонструвала лук у фіолетовому штанному костюмі з подовженим двобортним жакетом і вузькими штанями зі стрілками від Emilia Wickstead з колекції осінь-зима 2021, під який підібрала чорну водолазку, чорний шкіряний пояс на талії і темно-сині туфлі-човники із замші. Такий образ підійде, як для денного виходу і ділового обіду, так і для вечірнього, наприклад, зустрічі з друзями після робочого дня.


До речі, колись королева Єлизавета II теж носила штанні костюми, але у виняткових випадках. На фото вона виходить з госпіталю Едуарда VII, де їй робили операцію на коліні. Зараз монархиня все ж віддає перевагу сукням та спідницям, останні часто одягає в поєднанні з блузами і кардиганами.

Королева Єлизавета II / © Getty Images

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....