Штани не витримали напруги: Соліст Måneskin Давид Даміано оконфузився після перемоги на "Євробаченні" (відео)

Група зразу перетворила конфуз на піар

Соліст Måneskin оконфузився після перемоги на Євробаченні: тріснуло в "цікавому місці"

Соліст групи Måneskin Давид Даміано так радів перемозі на Євробаченні 2021 в Роттердамі, що у нього тріснули шкіряні штани в місці ширіньки. 22-річний хлопець навіть відразу цього не помітив, і на його щастя, підкладка сценічного вбрання вціліла. Відео з'явилося на офіційній Instagram-сторінці міжнародного пісенного конкурсу, зазначають Патріоти України.

"Коли ти такий рок-н-рольний, твої штани розколюються", - підписане відео.

На те, що з нарядом Давида не все гаразд, звернула увагу його колега по групі - гітаристка Вікторія де Анжеліс.

Відео: з Давидом Даміано з Måneskin стався конфуз на Євробаченні (instagram.com/eurovision)

"Це неймовірно. З піснею, як ця, це неймовірно", - сказав вокаліст групи Måneskin, відкриваючи пляшку ігристого, щоб відсвяткувати перемогу на конкурсі.

Італія перемогла на Євробаченні вже втретє і вперше з 1990-го року.

Місця в першій п'ятірці розподілилися так:

  1. Måneskin (Італія)
  2. Барбара Праві (Франція)
  3. Gjon's Tears (Швейцарія)
  4. Daði og Gagnamagnið (Ісландія)
  5. Go_A (Україна)

Måneskin перемогла з піснею італійською мовою Zitti e Buoni (у перекладі - "Тихі і смирні"). Конкурсанти набрали 524 бали.

Що відомо про Måneskin і Давида Даміано

Група Måneskin існує з 2015 року. Її заснували Даміано, де Анжеліс, гітарист Томас Раджі і барабанщик Ітан Торкіо. Творчість колективу об'єднує музику в стилі рок, реп, реггі, фанк і поп.

Фронтмен Måneskin 22-річний Давид Даміано став одним з найяскравіших і харизматичних артистів на "Євробаченні" в цьому році.

Соліст Måneskin оконфузився після перемоги на Євробаченні: тріснуло в "цікавому місці"

Фото: Давид Даміано, фронтмен Måneskin (instagram.com/ykaaar)

Нагадаємо, що фінал Євробачення 2021 відбувся в ніч з 22 на 23 травня в Роттердамі. Переможцем став представник Італії Måneskin з піснею Zitti E Buoni. Український гурт Go_A посів 5 місце.


Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...