"Шукатиму справжні та щирі голоси": Святослав Вакарчук розповів про своє повернення на "Голос країни"

У 12 сезоні шоу "Голос країни" відбудеться довгоочікуване повернення легендарного тренера Святослава Вакарчука. Схоже, лідер "Океану Ельзи" щасливий повернутися в крісло наставника після п'ятирічної перерви, зазначають Патріоти України.

Продюсери "Голосу країни" ініціювали справжній ребрендинг вокального проєкту, цілком змінивши тренерів. У крісло вони повернули Святослава Вакарчука з "Океану Ельзи". Ще до старту телекастингів він пообіцяв відшукати справжні та щирі українські голоси.

"Після п'ятирічної перерви знову тут на "Голосі країни". У новому сезоні шукатиму щирі та справжні голоси", – прокоментував Святослав Вакарчук.

Варто зазначити, що на кардинальну зміну тренерського складу продюсери наважилися неспроста. Після поразки в 11 сезоні "Голосу країни" попдіва Тіна Кароль відмовилася від крісла. Її шлях на шоу був феєричним – п'ять перемог за вісім років.

Своє місце співачка воліла б віддати колезі Юлії Саніній з гурту The Hardkiss. У квітні рок-діва дякувала Тіні Кароль за довіру й натякала, що не проти долучитися до команди "Голосу країни". Однак продюсери вирішили інакше – обрали іншу артистку. Схоже, Саніна мала на увазі Олю Полякову, яка дебютує в тренерському кріслі.

Усі тренери 12 сезону шоу "Голос країни"

  • Святослав Вакарчук – займав тренерське крісло з 3 по 6 сезон, перемагав з Ігорем Грохоцьким і Віталіною Мусієнко.
  • Потап – був тренером з 5 по 10 сезон, але жодного разу не доводив свою команду до перемоги.
  • Надя Дорофєєва – 11 сезон проєкту став першим й одразу успішним для співачки, її учасник Сергій Лазановський став переможцем.
  • Оля Полякова – вперше сяде в крісло тренерки.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...