Шикарні автівки: На чому їздять Дорн, Онофрійчук та солістка KAZKA Зарицька (фото, відео)

Іванна Онуфрійчук. Фото: соцмережі.

Зірки українські шоу-бізнесу пересуваються містом не лише в комфортних, а й у більшості випадків в елітних автомобілях. Наприклад, поп-виконавець Іван Дорн їздить на BMW, телеведуча Іванна Онофрійчук на Audi, а солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька на Jeep. А ось шоумен Дмитро Коляденко пересувається на автомобілі Hyundai, який злегка поступається перерахованим вище класам машин. Про це йдеться в сюжеті програми "Викриття", передають Патріоти України.

Популярний український співак Іван Дорн пересувається на BMW Х5, вартість якого в салонах становить 2,5 млн гривень. Його потужність – 400 кінських сил. У ньому вбудований помічник, який може замість водія сам запаркуватися, і тримати дистанцію на дорозі.

Машина Івана Дорна.Телеведуча Іванна Онофрійчук пересувається на новому позашляховику Audi SQ8. Його вартість оцінюється у 3 млн гривень. Журналісти зауважили, що за кермом була не сама Іванна, а її чоловік на ім'я Алмаз, з яким вони нещодавно зіграли весілля. Потужність авто – 507 кінських сил.

Свій автомобіль засвітила і солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька. Співачка роз'їжджає Києвом на американському Jeep, придбати який коштуватиме 1,5 млн гривень, проте багато хто замовляє його прямо зі США, що набагато дешевше.

Машина Олександри Зарицької.Шоумен і колишній чоловік співачки Ірини Білик Дмитро Коляденко більше 12 років катається на машині марки Hyundai, за яку на вторинному ринку просять 130 тисяч гривень, що дещо поступається в ціні перерахованим вище автомобілям. Старий, але яскравий двомісний автомобіль часто плутають із італійською маркою Ferrari.

Машина Дмитра Коляденка.Коротко про знаменитостей:

  • Іван Дорн – 33-річний український співак родом із Челябінська. Є музикантом, автором пісень, ді-джеєм та актором. Брав участь у гурті "Пара нормальних". Одружений на дівчині на ім'я Анастасія Новікова, разом із якою виховують сина та доньку.
  • Іванна Онофрійчук – 35-річна українська телеведуча та актриса родом із Вінницької області. З 2007 року розпочала кар'єру моделі. У 2010 році здобула титул "Віце Міс Княгиня України", а у 2013 році "Міс Принцеса України". 2021 року вийшла заміж за казахського мільйонера на ім'я Алмаз.
  • Олександра Зарицька – 29-річна українська співачка родом із Харкова. Є солісткою гурту "KAZKA", учасниця шоу "Голос країни" та "Х-фактор". Брала участь у телешоу "Танці зі зірками" на 1+1.
  • Дмитро Коляденко – 50-річний український хореограф родом із Мурманської області. Є танцівником, шоуменом, телеведучим та співаком. Був одружений з українською примадонною Іриною Білик. Є син Філіп, який займається професійним футболом, виступає у гурті "Kadnay".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...