"Шикарно виглядає!": Еліна Світоліна в червоному купальнику з ефектним декольте похвалилася фігурою (відео)

Еліна Світоліна цього року вийшла заміж. Цікаво, але після весілля спортивна кар'єра тенісистки пішла на спад. Нещодавно вона виступала на турнірах WTA, показавши найгірший за свою кар'єру результат. Спортсменку взагалі стали підозрювати у вагітності, зазначають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм успішна українська тенісистка опублікувала кумедне відео, яке вона зняла для ТікТок. У кадрі Еліна Світоліна постала у цільному червоному купальнику з ефектним вирізом у зоні декольте. Купальне вбрання підкреслило фігуру спортсменки, тим самим зруйнувавши всі чутки про ймовірну вагітність зірки.

Образ Еліна Світоліна завершила протисонцевими окулярами та чорною панамою з емблемою. Виглядає тенісистка чудово і може похвалитися гарною стрункою фігурою, плоским животом та вузькою талією.

"Еліно, бажаю Вам перемог у новому сезоні", "Дивовижна, смішна, талановита і красива спортсменка", "Ти дуже смішна", "Люблю Еліну", "Шикарно виглядаєш", "Швидше повернутися у форму! І почати феєрити на корті", - радять фоловери.

Наразі спортсменка активно готується до Відкритого чемпіонату в Австралії, який пройде на початку 2022 року. А шанувальники бажають Еліні перемоги.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...