"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний головний біль, що унеможливлює спокійне життя, передають Патріоти України.

Акторка розповіла в Instagram-розповідях, що пішла на крайні заходи – повернулася до антидепресантів через самопочуття. Тому останнім часом вона не виходить на контакт із підписниками та шанувальниками. "Не виходжу до вас зовсім, коли прям гайки повні по голові. Останні 10 днів якраз такі. Сіла знову на антидепресанти, бо не вивожу, на жаль", – повідомила вона.

Волосся також страждає через хворобу, яка мучить жінку вже понад 9 років, але причина їх випадіння невідома. Як стверджує акторка, усі аналізи в межах норми.

"Моє волосся почало катастрофічно випадати. Третій тиждень втрачаю шалену кількість. Тому зараз в дорозі до трихолога. Бо по аналізах катастрофічних дефіцитів нема, щитівка в нормі. А я скоро буду голомоза актриса", – додала Тишкевич.

До повідомлення про втрату волосся акторка прикріпила фото з наслідками – величезною копицею у раковині після розчісування.

Нагадаймо, точний діагноз хвороби Катерини Тишкевич досі невідомий. Як вона зазначала раніше, ймовірно, це хронічний соматоформний больовий розлад. Зірка нині проходить лікування і одночасно намагається впроваджувати нові корисні звички та скорочувати кількість так званих емоційних ям.

"Намагалася його вколоти": Раміна Есхакзай та її колишній наречений Євген Пронін уперше назвали причину свого розставання

субота, 27 квітень 2024, 9:56

Українська блогерка і журналістка Раміна Есхакзай запросила у своє YouTube-шоу колишнього нареченого, адвоката Євгена Проніна, передають Патріоти України. Екскохані вперше відверто розповіли про своє розставання. Пронін повідомив, що ініціатором розста...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....