Сюди вона повертається після гастролей у РФ: Як виглядає триповерховий будинок Таїсії Повалій на Борщагівці (відео)

Відома українська співачка Таїсія Повалій є власницею величезного триповерхового будинку, який розташований на Петропавлівській Борщагівці. Вона любить сюди повертатися після довгих гастролей. Артистка перетворила садибу мами Ніни Данилівни на розкішний котедж, розділений на два крила. Про це повідомляється в програмі "Викриття" на телеканалі Live, передають Патріоти України.

Після капітального ремонту та перепланування будинок змінився до невпізнання. Він став у кілька разів більшим і має три поверхи.

Будинок розділено на дві частини.

Як виглядає будинок зовні.У Повалій та її мами є власне крило і окремий вхід – це допомагає їм уникнути конфліктів на побутовому рівні. Суперечки між мамою і дочкою можуть виникнути тільки з приводу городу. Артистка любить, щоб було багато яскравих квітів, тоді як її мама готова всю територію засадити картоплею та помідорами.

Але рідні змогли домовитися і ухвалили рішення залишити місце для городу на задньому дворі. Величезний будинок з'єднаний між собою відкритим коридором з арками. Сама співачка зізнається, що креативна ідея з коридором прийшла їй в голову після поїздки в Грецію.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...