"С*ка безпородна. Це не від незнайомої людини": Солістка ONUKA пригадала, як її ображав колишній

Солістка гурту ONUKA вкрай рідко стикається з критикою фанів, адже не афішує особисте й не дає приводів для чуток. Однак критика в бік Нати Жижченко лунала неодноразово. Співачку ображав колишній бойфренд, передають Патріоти України.

36-річна Ната Жижченко вкрай рідко спілкується з журналістами, однак на інтерв'ю до Маші Єфросиніної таки прийшла. Без провокативних запитань не обійшлось. Ведуча поцікавилася, що найобразливіше вона чула у свій бік. Солістка ONUKA була щирою й зізналась, що найбільше її ранила близька людина, а не хейтери в мережі.

"С*ка безпородна. Це не від незнайомої людини. Це від людини у стосунках", – пригадала Ната Жижченко. Вона додала, що ця цитата "вистрілила першою, тому що це не минуло". Схоже, лідерка ONUKA досі ображена на колишнього. Однак вдаватися в деталі вона не стала. Ким був цей чоловік, і як завершилися їхні стосунки – невідомо.

П'ять років тому Ната Жижченко вийшла заміж за музичного продюсера та лідера гурту The Maneken Євгена Філатова. Подружжя не хотіло дітей, однак у травні минулого року співачка вперше стала мамою. У зіркової пари народився син, якого на честь дідуся назвали Олександром.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...