Скандал не стихає: Вірастюк публічно назвав Іво Бобула "товстим мішком гі*на" - співак відреагував

Український нардеп і стронгмен Василь Вірастюк у нещодавньому своєму інтерв’ю Славі Дьоміну образливо висловився у бік співака Іво Бобула, назвавши його "товстим мішком гі*на". Виконавець мовчати не став, передають Патріоти України.

Коментуючи образливі висловлювання спортсмена, виконавець заявив, що за них "дуже дорого можна заплатити".

"Хто він - Вірастюк? Образи, яку він мені наніс зі своїми друзями, я не забув. І ображати мене не треба ніколи, бо за це дуже дорого можна заплатити", - попередив артист. Як приклад він навів українського боксера Олександра Усика, який, за словами Іво, тренується під його пісні.

"Чому Усик мені дзвонить? Він тренується під мої пісні. Я йому дзвоню. Кажу: "Братику, я тобі дуже вдячний. Хотів би, щоб мої пісні дали тобі сили, бо в них є вся сила народу". Є ж нормальні люди, правда? Чому не можна так?", - поцікавився співак.

Що відомо про конфлікт Бобула і Вірастюка

Конфлікт між Вірастюком і Бобулом стався через те, що у 2016 році спортсмен опублікував відео, де висміяв іменний номер співака в одному з готелів у Чернівцях. У лютому 2023 року виконавець, коментуючи цей інцидент, охарактеризував поведінку Вірастюка як "свинську".

"У мене квартири немає у Чернівцях. І коли я приїжджаю, ексмер Чернівців Микола Федорук і директор готелю "Буковина" Валерій Чинуш вирішили зробити мені такий подарунок офіційно. У мене є документи", - пояснив Іво.

"До мене з іронією не треба (ставитися, - Прим.ред). До мене треба з повагою. Я не той хлопчик для побиття. Іронією хай він займеться зі своєю дружиною. А до мене це має бути повага, тому що я - народний артист України", - додав він.

"Це буде камбек": Жадан заговорив про возз'єднання з Христиною Соловій і відповів на провокативні запитання фанатів

субота, 28 вересень 2024, 9:56

Український письменник і співак Сергій Жадан, який зараз служить у Нацгвардії, потролив фанатів, заговоривши про возз'єднання зі своєю колишньою – 31-річною співачкою Христиною Соловій. Звичайний жартівливий твіт у соцмережі X, опублікований посеред но...

"Була рушійною силою": Інсайдер розсекретив, хто та чому підштовхує королівську сімʼю до примирення з принцом Гаррі

субота, 28 вересень 2024, 6:58

Королівські інсайдери стверджують, що принцеса Кейт намагається згладити гострі кути між своїм чоловіком принцом Вільямом та його рідним братом Гаррі. Міддлтон привітала герцога Сасекського з днем народження, який відбувся 15 вересня. Як повідомляють н...