Скандал у благородній родині: Іспанська принцеса розлучається із чоловіком, який був викритий у зраді

Іспанська інфанта Крістіна, 56-річна сестра короля Іспанії Філіпа VI, подала на розлучення після того, як журналісти застукали її чоловіка Іньякі Урдангаріна на прогулянці з коханкою. Про це повідомили у виданні “Hello”, передають Патріоти України.

Зазначається, що у шлюбі з колишнім гандболістом принцеса була 24 роки. Нагадаємо, що пара офіційно узаконила стосунки у 1997 році та виростила чотирьох дітей: Хуана, Пабло, Мігеля та Ірен. В офіційній заяві сказано, що розставання відбулося “за взаємною згодою”.

Сестра короля Іспанії нібито раніше знала про зради 54-річного чоловіка, але з якоїсь причини зберігала шлюб. Минулого тижня ЗМІ опублікували фото Урдангаріна з його колегою з юридичної фірми. Обранець інфанти ходив із жінкою за руку. Мабуть, це підштовхнуло Крістіну до рішучіших дій.

“За взаємною згодою ми вирішили розірвати наш шлюб. Наша прихильність до наших дітей залишається незмінною. Оскільки це особисте рішення, ми просимо до себе максимальної поваги з боку всіх, хто нас оточує”, – сказано у спільній заяві Крістіни де Бурбон та Іньякі Урдангаріна.

Відомо, що останнім часом вони мешкали окремо. У 2018 році Урдангаріна було засуджено до п’яти років ув’язнення за розтрату та відмивання грошей через свою некомерційну організацію Noos Institute.

2021-го йому було дозволено перейти на іспанський тюремний режим 3-ї категорії, що означає, що чоловікові потрібно відзначати у в’язниці лише раз на тиждень. З того часу Урдангарін почав жити у Віторії (Іспанія), у будинку своєї матері, а його офіційна дружина – у Женеві (Швейцарія).

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...