​Скандал у домі Ротенбергів: Колишня дружина друзяки Путіна скаржиться, що її віллу у Франції захопили чеченці

Екс-дружина друга Путіна російського мільярдера Аркадія Ротенберга Наталя звернулася в поліцію через "захоплення чеченцями" її вілли у Франції. Йдеться про нерухомість, розташованої під Ніццою, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання Nice-matin.

У матеріалі наголошується, що Наталія написала заяву в жандармерію містечка Больє-сюр-Мер, що знаходиться поблизу Ніцци, в якому розповіла про незаконне вторгнення в її віллу.

На своїй мандрівниці в Facebook екс-дружина мільярдера уточнила: захоплення нерухомості сталося 10 липня. За її словами, в ньому брали участь чеченці, які діють "на замовлення російських олігархів". Після проникнення в віллу вони "поміняли замки і обладнали там базу".

Жінка стверджує, що таким чином олігархи помстилися їй за її активну діяльність. Вона також повідомляє, що імена замовників і суми, які заплатили виконавцям, відомі. Відкрито кримінальні справи.

У свою чергу, джерело Forbes з оточення Наталії повідомляє, що це не перший випадок, коли колишня дружина Ротенберга не може потрапити в свою віллу під Ніццою. Аналогічна проблема трапилася два роки тому, тоді жінці вдалося зайти в особняк тільки за допомогою суду.

За інформацією журналу, після розлучення у володіння Наталії повинні були перейти чотири будинки, в тому числі згадана нерухомість під Ніццою, але нова господиня так і не отримала фізичний доступ до них.

Жінка обговорювала ситуацію, що склалася з колишнім чоловіком, і "проблем у спілкуванні не виникало".

У той же час телеканал France 3 уточнював: згідно з умовами розлучення, Наталі мало відійти тільки 40% вілли на Лазурному березі, а решта 60% - їх з Аркадієм дочці. Однак керуюча віллою компанія Ротенберга SCI Villa Shoshana не реалізувала умови по переоформленню нерухомості і наразі в судовому порядку добивається виселення колишньої дружини олігарха.

"Моїм пріоритетом був мій дім, моя родина": Шакіра розповіла про жертви, на які пішла заради Жерара Піке

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

Відома співачка Шакіра, яка болісно пережила скандальне розставання з футболістом Жераром Піке, розповіла про жертви, на які пішла заради стосунків з ним. Про це пише видання Daily Mail, передають Патріоти України. Виявилося, що зірка тоді вирішила пос...

"Троє дітей. Навчання, гуртки": Відомий телеведучий зізнався, скільки йому потрібно коштів на місяць

вівторок, 19 березень 2024, 7:30

Український ведучий Григорій Решетнік в інтерв’ю Аліні Доротюк зізнався, що поки що не може купити власну квартиру, тому орендує її в столичному районі Новопечерські Липки. Він додав, що в нього троє дітей і, відповідно, багато витрачає на них, передаю...