Скандал у королівській родині: Чоловік принцеси Євгенії був помічений на яхті в компанії оголених дівчат (фото)

Чоловік принцеси Йоркської був зазнімкований папараці на розкішній яхті в компанії гламурних жінок, одна з яких красувалася на яхті топлес. Кадри були опубліковані виданням Daily Mail, повідомляють Патріоти України.

Принцеса Євгенія в цей час перебуває з їхнім п'ятимісячним сином Августом у Віндзорі. Звичайно, життя з немовлям — це низка безсонних ночей, безконечних підгузків і дитячого плачу. Але у Джека на цих вихідних справи йшли зовсім інакше.

Він був сфотографований з келихом вина, в компанії невідомих красунь, на яхті, на острові Капрі. Чоловік навіть може назвати це роботою, оскільки він відвідував зірковий благодійний бал, спонсором якого виступав бренд текіли Casamigos, а Джек є його офіційним представником. Цікаво, що скаже принцеса Євгенія, коли побачить ці фотографії свого чоловіка, зроблені на яхті?

"У мене були пробоеми": Українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку

четвер, 28 березень 2024, 15:54

Американська акторка українського походження Іванна Сахно, яка знімається в Голлівуді, поділилася, що відмовляється грати росіянку навіть у перспективних проєктах. Про це вона сказала в інтервʼю "ТСН", передають Патріоти України. Голлівудська акторка ...

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...