Скандал з оцінками на "Євробаченні-2022": Румунія не віддавала Україні 12 балів і влаштувала істерику

Євробачення 2022 закінчилося, а скандали тривають. У кількох країнах сталася плутанина з балами від національного журі. Виявилося, що не тільки Грузія і Азербайджан заявили про помилки з балами. У Румунії заявили, що не ставили Україні позначку 12, передають Патріоти України.

Як пише G4Media.ro, у прямому ефірі Євробачення-2022 координатор конкурсу заявив, що у Румунії технічні проблеми, тому бал від журі цієї країни оголосив саме він. Але згодом представники румунського Громадського телебачення відповіли, що озвучені бали не були виставлені суддями.

"Ми були здивовані, побачивши, що результати голосування румунського журі не були враховані при підрахунку підсумкового рейтингу, організатори надали інший набір балів учасникам фіналу від імені журі нашої країни. Уточнюємо, що румунське журі вирішило поставити максимальні бали представникам Молдови", – повідомив суспільний мовник Румунії.

У Румунії заявляють, що не ставили 12 балів Україні, але хотіли віддати їх Молдові.Представники журі направили завірені оцінки координатору, але їх з невідомих причин анулювали. Зауважимо, така ж "плутанина" сталася з балами від національних журі Грузії та Азербайджану. Ці країни заявили, що віддали Україні 12 балів, а не 6, як вказав координатор. Азербайджанська телеведуча Нармін Салматова пояснювала, що ніяких технічних помилок не було.

Помер батько співачки-зрадниці Ані Лорак

четвер, 18 квітень 2024, 11:30

Помер поет, літератор та заслужений журналіст України Мирослав Куєк, батько співачки-зрадниці Ані Лорак, яка приймає російське громадянство. Про смерть Мирослава Івановича повідомив журналіст Юхим Гусар у своєму Facebook. Поет та літератор помер сьогод...

"Обов'язково відбудеться": Тарас Тополя прокоментував проведення обіцяного концерту в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 11:22

Поки Олена Тополя освоює вогнепальну зброю, її чоловік, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас був змушений коментувати ситуацію з концертом в Криму, який він обіцяв провести 23 серпня 2024 року на стадіоні "Авангард", і квитки на який можна придбати онлайн. ...