Скандальний художник Поярков потрапив у реанімацію

Художник Сергій Поярков потрапив в реанімацію і переніс складну операцію на серці. Про це повідомив приятель Пояркова Мирослав Гай. Він розповів, що після тривалих пошуків знайшов Сергія в лікарні, передають Патріоти України.

«Не було тижня, щоб я не отримав від нього якогось повідомлення або його відео. Я набрав Сергія, а він не відповідає. Написав. Почав дзвонити. Нема людини», — розповів Гай.

Ще один друг Пояркова Роман Давиденко розповів, що про майбутню складну операції Сергій згадував ще 31 серпня, але просив тільки моральної підтримки і молитви.

4 вересня Поярков вийшов на зв'язок і записав відео для свого YouTube-каналу. «Спасибі, друзі, за підтримку. Вже набагато краще себе почуваю», — повідомив він.

55-річний художник підтвердив, що дійсно переніс операцію з шунтування, три дні провів під загальним наркозом у реанімації, але зараз вже переведений в звичайну палату у відділенні інтенсивної терапії.

За словами художника, сьогодні у людей старше 40 років передінфарктний стан може виникнути раптово без будь-яких нездужань до цього. Тому Поярков радить всім берегти здоров'я. «Обстежтеся вчасно», — закликає він.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...